Contact

Bidirliu Sergiu
Localitatea: Negresti (Vaslui)
Tel.: 0751.863.708
ID.: b_s_D_08
Adresa de e-mail: b_s_D_08@yahoo.com

DSC04155

Răspunsuri

  1. sarbatori fericite

  2. este de vanzare porumbita inel 2003 unguroaik

  3. felicitari pt porumbei, felicitari pt blog .

  4. Buna ziua domnule Sergiu, imi cer scuze ca nu v-am putut contacta pana acum, deoarece am fost foarte ocupat, stiti cum e, dupa cate vad sunteti din Negresti-Vaslui, o localitate superba, am si eu un frate acolo, si am fost in localitatea dumneavoastra. Daca doriti sa ma intrebati ceva, cu cea mai mare placere, va rog sa-mi scrieti pe adresa de e-mail pe care va trimit mesajul. V-am vazut ” zburatorii”, dupa aparente aveti porumbei mai mult de viteza, am vazut si doi sau trei maratonisti( bricoux). Inima buna si bafta, cu stima-Mircea.

  5. LA MULTI ANI …..si bft pe 2011

  6. sall ff toti porumbeii
    am o intrebare voiajorii ii zbori impreuna k galatenii?
    daca da cum vin voiajorii mai bn dl zboruri?
    ast rasp….

    • Salut. NU. Galatenilor le dau drumul dimineata,iar la vreo 30 de min. le dau drumul si la voiajori. Oricum in 5-10-15 min.in cel mai rau caz,galatenii sunt prea sus pentru a se duce voiajorii dupa ei.Sau in ziua cand le dau drumul galatenilor,la voiajori le dau drumul la amiaza.
      Daca te gandesti sa le dai drumul la galateni odata cu voiajorii,nu te-as sfatui,pentru ca:
      1- la un momentdat,galatenii nu o sa se mai inalte,si nu o sa mai zboare asa mult,si putin mai lent,fata de voiajori care zboara mai repede.
      2- Nu conteaza cat de sus zboara voiajorii,pentru a veni de la zboruri.La voiajori nu conteaza si nu e neaparat sa zboare pana se vad puncte,pentru a veni de la zboruri.
      Eu prima data,de asta mi-am luat galateni,pentru a inalta voiajorii,dar in timp,mi-am dat seama ca e o prostie.Dar,fiecare invata din greseli.Apoi am continuat sa cresc galatenii pentru calitatile lor(ma refer la ai mei) : inaltime si durata.
      Sper ca ai inteles si te-am lamurit cat de cat!

  7. ms mult!!

  8. Salut! Ti-am dat add, ilie_c.calin! ma intereseaza un porumbel! Sau poti sa ma suni la 0742256030! Vreau sa te intreb cate ceva! Salutare!

  9. un columbofil talentat si priceput:


Lasă un comentariu